diumenge, 2 de maig del 2021

Vol en parapent

Avui em llevo amb calma, esmorzo, recullo les meves coses i passo una estona escrivint. He contractat un vol en parapent pel Congost de Mont Rebei al migdia. L'espera passa ràpid i amb una furgoneta ens porten a dalt del Montsec d'Ares on hi ha la zona de vol. Des d'aquí hi ha unes vistes impressionant a la vall. El monitor amb qui volaré em dona les instruccions i em poso l'equipament.

Una petita correguda i el parapent ens enlaira. Anem pujant cap amunt, fent algunes voltes i ens trobem enmig dels núvols, encara que avui fa bon dia el cel no està clar del tot. Sortim dels núvols i a sota nostre veig el Montsec i la Vall.

L'objectiu és anar cap al Congost de Mont-Rebei per veure'l des de dalt, sempre que les corrents d'aire ho permetin. Avui hi ha sort i ens hi acostem, a sota veig el Castell de Sant Llorenç, i l'embassament de Canelles que recorre el Congost en un petit tros estret i que s'eixampla cap al sud. Les vistes d'aquesta aigua de tons turqueses enmig del paisatge de pedres vermelloses i grises i els boscos verds és impressionant.

El temps passa molt ràpid, ens dirigim al camp d'aterratge on fa baixar el parapent, un parell de passes i ja hem aterrat.

Després del vol en parapent faig un petit descans i dino per després tornar cap a casa, tornant a travessar els camps del pla de Lleida que en aquesta època estan ben acolorits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada